Beste prijs - kwaliteit verhouding
Mogelijkheid tot thuisinstallatie
Afhalen of snelle verzending

BELlighting

BEL LIGHTING, de meerwaarde aan het licht !

BEL LIGHTING gesticht in 1991 blijft tot op datum van vandaag nog steeds een onafhankelijk familiebedrijf met meer dan 50 werknemers actief in onze productie eenheid in Megara (Griekenland) en in onze hoofdzetel te Sint Renilde (Belgie). Als producent van hoofdzakelijk kwalitatieve buitenverlichtingstoestellen volgen we steeds de nieuwe tendensen op vlak van technologie en zijn steeds een luisterend oor voor wat onze verdelers wereldwijd specifiek nodig achten. Op deze manier blijven wij steeds nieuwe producten ontwikkelen die beantwoorden aan de vraag voor zowel privé als openbare domeinen.
 
Bovendien biedt onze technische dienst de mogelijkheid bepaalde producten “op maat“  te produceren en bieden we zo de mogelijkheid aan architecten en professionele verdelers om samen hun projecten te realiseren.
 
Wij verstrekken ook erkende certificaten van onze producten als bevestiging van de kwaliteit volgens de internationale normen. Bovendien bieden wij aan onze verdelers alle mogelijke informatie  over onze producten aan alsook de foto metrische gegevens opgemaakt door een onafhankelijk laboratorium. Op deze manier kan de kwaliteit van onze producten vóór het in dienst nemen van het project in verschillende verlichtingssimulatieprogramma’s geïntegreerd worden.
 
Door het ontwerp, design en de productie in eigen beheer te hebben, hebben we besloten onze reputatie in het hogere gamma verder uit te bouwen. Dit is ook de reden dat we  onze producten in edele materialen (aluminium, messing, inox en brons) en sommige in natuurlijke materialen  (exotisch hout Iroko en Belgische blauwe hardsteen) produceren. Dit zonder bescherming zodat ze zich volledig in hun natuurlijke omgeving integreren.
 
De technische kwaliteit en een goed design zijn onze belangrijkste eisen in de ontwikkeling en de productie van onze producten, maar enkel een juist gebruik , de installatie en het onderhoud door een specialist uitgevoerd garandeert u een veilige omgeving.
 
Deze uitgave van onze cataloog is meer dan een upgrade van ons compleet gamma. Het is het resultaat van het werk van ons ontwikkeling, design, technisch, productie en marketingteam.

Website:

http://www.bel-lighting.com/nl

Catalogus:

Er zijn momenteel geen producten voor dit merk gepubliceerd.