Beste prijs - kwaliteit verhouding
Mogelijkheid tot thuisinstallatie
Afhalen of snelle verzending

Onze winkel

Electro Lighting

Met trots stellen wij graag onze onderneming aan u voor. Onze onderneming “Electro Lighting” is een familiebedrijf gelegen in Waanrode. Electro Lighting bestaat enerzijds uit een gebruiksvriendelijke webshop waarop tal van producten terug te vinden zijn zoals elektrisch materiaal, gereedschap, domotica en verlichting. Anderzijds bestaat Electro Lighting uit een aantrekkelijke winkel waar groot- en kleinhuishoud elektro wordt aangeboden, audio en tv maar ook een showroom is ingepland met de verlichting die op de website te verkrijgen is. Zowel de producten uit de winkel als uit de webshop kunnen worden afgehaald of verzonden. 

Naast het aanbieden van producten, willen wij graag ook onze klanten voorzien van een extra service zodat zij voor allerlei diensten bij ons terechtkunnen. Zo is de nodige technische knowhow in huis en kan de klant rekenen op volledige ondersteuning bij het bouwen of verbouwen van het huis. Wij bieden graag werfkasten, stroomgroepen, plannen en een keuring aan. Al deze diensten kunnen op maat van de klant worden geleverd. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze budgetpaketten of vraag lichtadvies voor bij uw thuis. 

Voor onze onderneming stellen wij producten met een goede prijs-kwaliteitsverhouding voorop voor onze klanten. Dit is de reden waarom wij enkel samenwerken met betrouwbare leveranciers. 

Electro Lighting-team